OPLEVELSESGAVEKORT

UNIK OPLEVELSE

Står du og skal give en gave til en ven, familiemedlem eller måske en ansat eller kollega, og kan du ikke komme i tanker om noget originalt? Så har vi den perfekte løsning til dig: Køb et Oplevelsesgavekort til en guidet tur på en Segway rundt i København! 

Segway Cruise tilbyder som noget nyt fra 2018 muligheden for at købe et gavekort til en sjov sightseeing tur rundt i byen, fordi det at stå på en Segway er en super cool oplevelse i sig selv. 

PROCEDUREN

Proceduren for at bestille et Oplevelsesgavekort er simpel:

  1. Tryk på knappen herunder
  2. Vælg om gavekortet skal være til 1 eller 2 timer og til hvor mange mennesker
  3. Vælg forsendelsesmetode
  4. Gå til betaling
  5. Done! 
GIV NOGET NYT!

I stedet for de sædvanlige gavekort til biografture, brunch og weekendophold, så giv en gave der med garanti vil blive husket! Det er sjovt for unge og voksne i alle aldre og du kan måske allerede nu forestille dig smilene på vores gæsters ansigter når de cruiser gennem København på den fedeste to-hjulede maskine. 

Gavekortet kan som nævnt købes til vores 1 eller 2 timers ture og du vælger bare om du vil have det sendt via e-mail eller sms, og om det skal sendes direkte til den heldige modtager!

Hvis du ønsker et gavekort til vores private ture aka vores VIP Tours, så det er lidt mere eksklusivt, så kontakt os direkte på: +45 31 63 63 80 eller skriv en e-mail: info@segwaycruise.com for at købe. 

Du kan føle dig 100% tryg ved at vælge Segway Cruise for det bliver en gave der kommer til at skabe gode minder og din gavekortsmodtager vil være i de bedste hænder under hele oplevelsen.

Det kan være du endda skal overveje at inkludere dig selv på turen!

Oplevelsen vil starte ved vores butik på Langelinie Kaj. Vi beder venligst vores kunder om at være der 15 min før starttid for at få det bedste ud af deres Segway Tour. Her vil vi lave et kort check-in og dernæst gå ud til vores træningsbane lige bagved butikken hvor vores guide vil give individuel instruktion til hvordan man står på en Segway.

HVAD ER EN SEGWAY?

Har du ikke prøvet det før? Intet problem! Det er så let at lære. En Segway er et selv-balancerende, el-drevet køretøj med et gyroskop der opfanger dine bevægelser. Læn dig frem for at køre, læn dig tilbage for at bremse og bevæg styrepinden i den retning du vil hen. Segway’en bremser dig endda hvis du kører for hurtigt. Så simpelt er det! Den har en fart på max 20km/t og en strækning på op til 40km på en fuld opladning. 

Når du har kørt et par runder og føler dig parat til at tage af sted, begynder vi turen langs vandet hele vejen til Nyhavn. Det er en fed start da det er en bil-fri zone og du kan roligt følge din guide i et tempo du er komfortabel med. Der vil være masser af foto muligheder og din guide vil med glæde være din personlige fotograf for dagen så du altid kan se tilbage på din Segway oplevelse. 

1 TIMES TOUR

Et Segway Cruise Oplevelses Gavekort til 1 timers turen vil tage dig til mere end 10 seværdigheder. Efter Nyhavn kommer du rundt om Bredgade ned mod Marmorkirken og Amalienborg og videre tilbage til Langelinie gennem Kastellet.  

2 TIMERS TOURS

Et Segway Cruise Oplevelsesgavekort til 2 timers turen, fortsætter så fra Nyhavn ind mod indre by rundt om Christiansborg, videre ind til latiner kvarteret og de hyggelige stræder og tilbage mod Kongens Nytorv. Her holder vi en kort pause på cafeen i Det Kongelige Teater, så du lige kan strække benene lidt. Vi har også nogle rigtig gode tilbud på cafeen eksklusivt til Segway Cruise kunder! 

LIDT EKSTRA!

Når gavekortsmodtageren kommer tilbage fra sin Segway Tour har vi en økologisk forfriskning til ham/hende sammen med en lille Segway overraskelse. Vores kunder hænger ofte ud hos os efter deres tur og nyder havudsigten – altid velkommen til at gøre det samme! 

Hvis du tror at gavekortsmodtageren allerede kender København og ikke vil finde en tour rundt i byen interessant, er vi ret sikre på vi kan vise ham/hende/dem et par ting som selv Københavnere ikke vil se til hverdag. Vi kan vise byen fra et frisk perspektiv og med nogle gode historier om seværdighederne man måske ikke lægger mærke til på daglig basis, hvis man er fra byen. Allerede ude ved Langelinie kan vi nok vise dig nogle ting du ikke altid ser. Selve vores træningsbane er rundt om et kunstværk af en kendt dansk arkitekt, der er hele 3 havfruer og et fort – og det er bare indenfor de første 10 minutter af turen! 

Er du nu helt sikker på du ikke skal smide en tur med til dig selv også? 

GYLDIGHED

Gavekortet er gyldigt i hele 2 år og med ture hver dag fra kl. 09.00 – 17.00 en gang i timen, er der med sikkerhed mulighed for at finde en tid til en uforglemmelig Segway Cruise rundt i Københavns gader. Når man er parat til at indløse sit gavekort skal man ringe eller skrive til os for at book selve turen. 

Vi ser frem til at byde den heldige modtager velkommen! 

KØB DIT OPLEVELSESGAVEKORT HER!

VORES SEGWAY TOURS

CITY CENTER CRUISE (1 TIME)

CITY CENTER CRUISE (1 TIME)

Hvis du vælger vores 1 times Sightseeing Tour, så er det fordi du gerne vil se byen på en hurtig og sjov måde i et godt tempo. Og måske bare lige prøve dig frem på en Segway. På denne Tour dækker vi byen ude fra Langelinie Kaj og når hele vejen forbi Nyhavn. Du kommer til at opleve det Maritime Monument, Den Lille Havfrue, Amalienborg, Monumentet af Prinsesse Marie af Orleans, Gefion Springvandet, Gefion Broen, den Engelske Kirke (St Alban), Holmen, Operaen, Marmorkirken, Det Danske Skuespillerhus, Nyhavn, den ikoniske bygning The Standard – den gamle færgeterminal, Kongens Nytorv og så kører vi igennem Kastellet, der stadig fungerer som en aktiv militærbase i dag, hvor man føler sig nærmest hensat til en anden tid. Dog er det nu på tide du skal tilbage til 2018, hvor du kan se nærmere på alle dine sjove billeder du har fået taget under turen på dine foto-stops. Husk vores guides er altid behjælpelige ved de forskellige seværdigheder til en god Paparazzi-session!

Pris: 349,- DKK / 47,- EUR

COPENHAGEN CRUISE (2 TIMER)

COPENHAGEN CRUISE (2 TIMER)

På vores mest populære Tour, nemlig 2-timers turen, får du rigelig med mulighed for at afprøve dine (nyfundne) køre-skills – her kommer du godt omkring i København og får virkelig afprøvet oplevelsen på en Segway. Vi har lagt en lille pause omkring midtvejs inde på den hyggelige cafe, August B i Det Kongelige Teater på Kongens Nytorv. Her har du muligheden for lige at hvile fødderne og få en kop kaffe & evt. kanelsnegl til en rigtig god pris – en pris der kun er forbeholdt gæster på Segway Cruises – og også kun hvis man har lyst! August B er en del af Meyer-kæden så kvaliteten og økologien er i top!

På denne 2 timers tur får du bl.a. set følgende: det Maritime Monument, Den Lille Havfrue, Amalienborg, Monumentet af Prinsesse Marie af Orleans, Gefion Springvandet, Gefion Broen, den Engelske Kirke (St Alban), Holmen, Operaen, Marmorkirken, Det Danske Skuespillerhus, Nyhavn, den ikoniske bygning The Standard – den gamle færgeterminal, Kongens Nytorv, Kastellet, Nationalbanken, Børsen, Det Kongelige Bibliotek/ Diamanten, Tivoli, Christiansborg, Det Kongelige Teater, Odd Fellow Palæet, Inderhavnsbroerne og Strøget. Ja, du kommer godt omkring og helt tæt på de forskellige seværdigheder som man kun kan på en Segway og på hurtigere tid dække mere af byen end på gå-ben – og selvfølgelig langt sjovere end på en cykel!

Pris: 499,- DKK / 67,- EUR

Læs mere om vores Segway ture rundt i København – Klik her!