Firmaarrangement

Få skræddersyet dit næste VIP firmaarrangement hos Segway Cruise – Her er du garanteret en sjov og anderledes aktivitet!

Segway Cruise Tours og Events vil med sikkerhed være din ideelle partner til dit næste firmaarrangement! Vi har masser af ideer som kan strække sig hele dagen eller blot nogle timer som et sjovt indslag til jeres event. Segway Cruise laver alt fra team-building exercises, fun-games, forhindringsbaner, skattejagter med mere og kan også skræddersy forskellige sightseeing tours. Hvert eneste event eller arrangement er planlagt af vores team specifikt til jeres behov, og ingen grupper er for små eller store for os. Vi har lavet firmaarrangementer for alt fra 4 til 400 mennesker, og er kendte for at være fleksible og kreative. Sammen vil vi skræddersy en sjov dag der vil overgå jeres forventninger! Vi kan lave jeres firmaarrangement herude ved vores butik på Langelinie hvor vi har masser af udendørs plads, men kommer naturligvis også gerne ud til jer. Segway-sjov kan både laves indendørs og udendørs og med over 60 af de seneste Segway modeller til rådighed kan vi nemt planlægge både for store og små grupper. Typisk ved store grupper laver vi hold-opdeling med forskellige lege, konkurrencer og underholdning. Hvis det skal være sightseeing tours for meget store grupper så deler vi folk op og kører i lidt forskudte hold, på den måde får alle mest muligt ud af det, og vi overbelaster ikke trafikken i København – vi vil nødig give de københavnske cyklister mere grund til at være sure…      

Vores event-team sidder altid klar med en masse ideer og jeres næste arrangement kan bestå af forskellige sammensætninger – for et typisk 3 -3.5 timers arrangement med start/stop fra vores butik på Langelinie, der kan vi starte vi ud med nogle fun-games og forhindringsbaner på Segways, hvor vores guides får varmet konkurrence-genet lidt op i folk! Derefter tager vi så videre ud på en 2-timers tour igennem København og der har vi nogle gange en lille løbende konkurrence med, hvis det ønskes. På midtvejs-pausen kan man vælge at inkorporere enten en frokost eller en lettere snack inden man kører videre. Vi har gode aftaler til frokost hos eksempelvis Meyer-kæden. Vi afslutter så turen tilbage ved vores butik på Langelinie hvor alle får et lille Segway souvenir og vi har altid økologiske forfriskninger (kolde og varme) klar! Hvis underholdningen skal være i forbindelse med et møde eller noget andet, kan vi også arrangere at starte og stoppe andre steder.   

Ved eksempelvis udenbys arrangementer, hvor vi kommer ud med vores Segways til jer og laver alt på en valgt lokation, kan vi arrangere en tour i lokal-området og eventuelt med et picnic-stop og nogle team-building exercises på Segways bagefter. Alle vores Event Arrangementer er typisk på minimum 2 timer.  

Vi er ikke kun behjælpelige med at planlægge en rigtig sjov dag for jer men vil også meget gerne være det med andet I måtte have behov for – for eksempel at skaffe jer nogle gode priser hos vores andre samarbejdspartnere i København og omegn hvis det skulle være relevant – overnatninger, spisning, mødelokaler med mere. Eksempelvis har vi et tæt samarbejde med Admiral Hotel, Tivoli Konference hotel, Mariott og det super-trendy Skt. Petri hotel. Vi har også partnere udenfor byen så som Comwell Køge, Comwell Roskilde, Skovshoved hotel og Egelund Slot, hvor vi også kan hjælpe jer med at opnå gode aftaler indenfor det tidsrum I måtte ønske og behov I måtte have.  

Udover at have arbejdet med virksomheder af meget forskellige størrelser, så har vi også haft den store ære og fornøjelse af at få Det Danske Forsvar som kunde. Når Livgardens soldater kommer hjem fra Irak, har det været en del af deres ’afkobling’ at komme ud på vores 1 times Segway Tours rundt i København.

“Det var super godt, og soldaterne synes det var godt. Vores formål var at soldaterne skulle mødes under andre rammer, og tale sammen. Det blev 100% opfyldt. Det var noget nyt – afslappet – ingen stress – sjovt…. ” Senior Sergeant

Du kan altid efterlade dit Event/ Arrangement i gode hænder hos Segway Cruise da hos os er høj kundeservice og professionalisme altid i fokus og vi er vant til at arbejde med nogle af Danmarks største virksomheder. Vores kunder består bl.a. af Carlsberg, Alm Brand, Det Danske Forsvar og Haribo – med Haribo lavede vi i sommer 2017 et arrangement med vores Segways for over 400 mennesker.

Et lille udvalg af vores kunder:

Firmaarrangement
Firmaarrangement
Firmaarrangement

Skal vi hjælpe dig med at arrangere dit næste firmaarrangement?

Læs mere om vores Segway ture rundt i København – Klik her!