FIRMAARRANGEMENT

FÅ SKRÆDDERSYET DIT NÆSTE V.I.P. FIRMAARRANGEMENT HOS SEGWAY CRUISE

Segway Cruise Tours og Events vil med sikkerhed være din ideelle partner til dit næste firmaarrangement! Vi har masser af ideer som kan strække sig hele dagen eller blot nogle timer som et sjovt indslag til Jeres event. Segway Cruise laver alt fra team-building øvelser, fun-games, forhindringsbaner, skattejagter med mere. Vi kan også skræddersy forskellige sightseeing tours efter ønske. Som du nok fornemmer bestræber vi os på at kunne levere et arrangement du som ansvarlig for bookingen kan stå inde for.

Vi vil altid gøre vores bedste for at levere vores Segway vare, præcis efter hvordan du gerne vil have det!

GRUPPER AF ALLE STØRRELSER

Hvert eneste event eller arrangement er planlagt af vores team specifikt til Jeres behov, og ingen grupper er for små eller store for os. Vi har lavet firmaarrangementer for alt fra 4 til 400 mennesker, og er kendte for at være fleksible og kreative. Sammen – eller du kan vælge at trygt overlade dit arrangement til os – vil vi skræddersy en sjov dag, der vil overgå Jeres forventninger!

Typisk ved meget store grupper laver vi hold-opdeling med forskellige lege, konkurrencer og underholdning. Hvis det skal være sightseeing tours for meget store grupper så deler vi folk op og kører i lidt forskudte hold. På den måde får alle mest muligt ud af det, og vi overbelaster ikke trafikken i København – vi vil nødig give de københavnske cyklister mere grund til at være sure… Yderligere bestræber vi os på at selv om det er store grupper så er der mulighed for lige at mødes på halvvejen på en cafe.      

FLEKSIBLE PÅ LOKATION

Vi kan lave Jeres firmaarrangement herude ved vores butik på Langelinie, hvor vi har masser af udendørs plads, men kommer naturligvis også gerne ud til Jer.

Hvis underholdningen skal være i forbindelse med et møde eller noget andet, kan vi også arrangere at starte og stoppe andre steder.   

Ved eksempelvis udenbys arrangementer, hvor vi kommer ud med vores Segways til jer og laver alt på en valgt lokation, kan vi arrangere en tour i lokal-området. Der kan eventuelt være med et picnic-stop og nogle team-building exercises på Segways bagefter.

Alle vores Firmaarrangementer er typisk på minimum 2 timer.  

INDEN – OG UDENDØRS EVENTS

Segway-sjov kan både laves indendørs og udendørs og med over 60 af de seneste Segway modeller til rådighed kan vi nemt planlægge som nævnt, både for store og små grupper.

SEGWAY THINK-TANK

Vores event-team sidder altid klar med en masse ideer og Jeres næste arrangement kan bestå af forskellige sammensætninger – for et typisk 3 -3.5 timers arrangement med start/stop fra vores butik på Langelinie: Her kan vi starte vi ud med nogle fun-games og forhindringsbaner på Segways. Dermed får vores guides varmet Jeres konkurrence-gen lidt op… Derefter tager vi så videre ud på en 2-timers tour igennem København. Nogle gange har vi en lille løbende konkurrence med om byen, hvis det ønskes.

SEGWAY CRUISE SAMARBEJDSPARTNERE

På midtvejs-pausen på vores 2 timers tours, der kan man eksempelvis vælge at inkorporere enten en frokost eller en lettere snack inden man kører videre. Vi har gode aftaler til frokost hos eksempelvis Meyer-kæden, hvor der lægges vægt på lokale og økologiske råvarer. Vi afslutter så turen tilbage ved vores butik på Langelinie hvor alle får et lille Segway souvenir og vi har altid økologiske forfriskninger (kolde og varme) klar!

Vi er ikke kun behjælpelige med at planlægge en rigtig sjov dag for jer men vil også meget gerne være det med andet I måtte have behov for – for eksempel at skaffe jer nogle gode priser hos vores andre samarbejdspartnere i København og omegn hvis det skulle være relevant – overnatninger, spisning, mødelokaler med mere. Eksempelvis har vi et tæt samarbejde med Admiral Hotel, Tivoli Konference hotel, Mariott og det super-trendy Skt. Petri hotel.

Vi har også partnere udenfor byen så som Comwell Køge, Comwell Roskilde, Skovshoved hotel og Egelund Slot, hvor vi også kan hjælpe jer med at opnå gode aftaler indenfor det tidsrum I måtte ønske og behov I måtte have.  

NYT OG EKSKLUSIVT FOR SEGWAY CRUISE 2018

I år har vi team’et op med en fantastisk partner, der afholder spansk vin og tapas-smagning (alt økologisk!) som nogle gange køres løbende ved siden af Segway arrangementet eller for sig selv bagefter. Det kan arrangeres både som fulde måltider eller blot kanapeer. Der er igen masser af muligheder!

Udover det har vi sikret os adgang til private rundvisninger  af det seneste gastronomiske tiltag, nemlig “Reffen” når hele konceptet er åbent i August måned. Så en tour der inkluderer Christianshavn og lidt gastronomi, kan altid arrangeres. Og ellers åbner tiltaget i Maj måned med de “almindelige” stadeholdere udenfor, hvor vi også kan planlægge en god sightseeing tour ud til dem. Tiltaget er af de samme folk der stod bag Copenhagen Street Food og kommer til at ligge på Refshaleøen.

VORES FIRMAARRANGEMENT KUNDER

Udover at have arbejdet med virksomheder af meget forskellige størrelser, så har vi også haft den store ære og fornøjelse af at få Det Danske Forsvar som kunde. Når Livgardens soldater kommer hjem fra Irak, har det været en del af deres ’afkobling’ at komme ud på vores 1 times Segway Tour rundt i København. Segway Cruise har i løbet af 2017 haft over 300 soldater ude og køre fra Langelinie  og vi har altid sørget godt for dem med lidt snacks samt varme og kolde drikkevarer – alt økologisk. Vi fik denne positive tilbagemelding:

“Det var super godt, og soldaterne synes det var godt. Vores formål var at soldaterne skulle mødes under andre rammer, og tale sammen. Det blev 100% opfyldt. Det var noget nyt – afslappet – ingen stress – sjovt…. ” Senior Sergeant

Du kan altid efterlade dit Event/ Arrangement i gode hænder hos Segway Cruise, da hos os er høj kundeservice og professionalisme altid i fokus. Vi er vant til at arbejde med nogle af Danmarks største virksomheder. Vores kunder består bl.a. af Carlsberg, Alm Brand, Det Danske Forsvar og Haribo – med Haribo eksempelvis lavede vi i sommer 2017 et arrangement med vores Segways for over 400 mennesker.

Men vi har også haft fornøjelsen af at planlægge for mindre teams, for eksempel et 4-timers events for et Skandinavisk team fra en Norsk virksomhed på 5 mand. Der fik vi denne positive respons:

“1,000 tak selv for et godt arrangement .. det var virkeligt godt og vel planlagt …. STOR ros til hele jeres team Vi finder jer igen, det tror jeg du kan regne med..” – Leder af team’et fra Grolman International Distribution. 

BOOK EN CYKEL / RICKSHAW

Hvis der er nogen i din gruppe der ikke ønsker at deltage i at stå på Segways, har vi altid den mulighed at vi kan booke en Rickshaw der kører ved siden af. Eller vi kan også arrangere at der er el-cykler til rådighed. Man får det samme hi-fi/ radio udstyr på, så man kan følge med på turen og høre guidens fortællinger. Vi skal have minimum 48 timers varsel for at kunne booke dette ind.

SKAL VI HJÆLPE DIG MED AT ARRANGERE DIT NÆSTE FIRMAARRANGEMENT?
SÅ KONTAKT OS FORNEDEN.
NOGLE AF VORES EVENT KUNDER:
Firmaarrangement
Firmaarrangement
Firmaarrangement

Læs mere om vores Segway ture rundt i København – Klik her!